Hälsa & harmoni näckros
 • Kontaktuppgifter

  Förlösa Kyrkby 723
  395 90 Kalmar
  Tfn. 073-65 934 65
  sara@halsaoharmoni.com

  Öppettider
  Mån-Tors 10.00-19.00 Fredag 10.00-17.00 Lördag 10.00-16.00 Söndag Stängt

  Instagram

  Nu kan du köpa dina Victus-hudvårdsprodukter direkt här online via min nya webshop!
  Gå in på länken nedan och välj enkelt de produkter du vill ha. I kassan sen så väljer du Klinik/Salong "Hälsa & Harmoni i Kalmar" och checkar ut. Betala via kort eller faktura och invänta sen din nya, fina hudvård!

  Victus webshop

Publicerat den 31 oktober, 2018

 

Nu finns äntligen hela sortimentet från Esse Probiotisk hudvård i salongen!

Jag är så glad att jag kan erbjuda er kunder framtidens hudvård som tar hand om hudens goda bakterier och behåller vår naturliga skyddsbarriär istället för att förstöra den med en massa tillsatser, konserveringsmedel och fel ingredienser.

Esse är en ekologisk, vegansk hudvårdsserie från Sydafrika som arbetar med levande probiotika (goda bakterier) och prebiotika som är näring åt hudens goda bakterier, tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Genom denna nya teknik kan de skapa RESULTAT som är högre än vad som tidigare har kunnat uppnås och som ger din hy en fantastisk vård, lyster, spänst och elasticitet.

DINA MIKROBER (Goda bakterier) PÅ HUDEN ÄR PRECIS LIKA VIKTIGA SOM DE I TARMEN.

Studier visar att vår moderna livsstil inte har varit snäll mot våra hudmikrober. Man uppskattar att vi förlorat mer än 30% av de mikrobiska ”vänner” vi en gång hade som skydd på huden. Hudåkommor som eksem och akne har blivit alltmer vanliga i vår del av världen. Kanske är det dags att sluta försöka utrota bakterier och istället ta hand om de goda som vi har.

PLANTERA OCH VATTNA

Probiotika är levande mikrober som är nyttiga för dig.

Probiotika kan förändra hudens ekologi till förmån åt ett mångsidigt och harmoniskt ekosystem som är tillräckligt starkt att stå emot patogener (skadliga bakterier) och som kan dämpa effekterna av hudens åldrande.

Esse´s produkter ”planterar” godartade mikrober på huden som kan konkurrera med åldersskapande sådana och ”vattnar” med prebiotisk näring för att förbättra hudens mikrobiska ekologi.

De använder milda, naturliga konserveringsmedel och tensider. pH-värdet på deras produkter ligger mellan 4 och 5, dvs precis vad en hud behöver för att hålla sig frisk och i balans. Vid för högt eller för lågt pH-värde utvecklar huden åkommor såsom akne, eksem, rosacea mm.

I KORTHET

För att uppnå optimal hud, är vi beroende av de probiotiska mikrober som lever i och på den. Utan mikrober klarar inte huden av att ens utföra dess mest grundläggande funktioner och åldras och försämras därför mycket snabbare.

Esse skapar en miljö på huden som stödjer tillväxten av godartade mikrober. Prebiotika tillförs som näring till dem och LEVANDE probiotika tillförs i två av deras serum för att åstadkomma fundamentala förbättringar av hudens mikrobiom. Esse är skeptiska mot åtgärder som skadar huden för att nå snabba resultat, istället förbättrar de hudens hälsa för att dämpa dess åldrande på lång sikt.

De är ekologiskt certifierade, stödjer rättvis handel, och är emot djurförsök. De är också koldioxidneutrala.

Välkommen in till salongen och hör mer om framtidens hudvård och hur den kan hjälpa just dig till en frisk och välmående hud!

 

Månadens erbjudanden
rosor

Inbjudan..!!

Läs mer »

Cellox-20-liten2

NYHET! Ny maskin för permanent hårborttagning i salongen!

Läs mer »

esse1

Esse – Lär dig mer om framtidens hudvård!

Läs mer »