Ansikte

Esse Ansiktsbehandling 60 min – 930:-

Framtidens hudvård – världens första ansiktsbehandling med levande bakterier.

Ta del av framtidens hudvård. I denna unika behandling så används produkter från den prisbelönta hudvårdsserien Esse Skincare. Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika i sina produkter.

Behandlingen innehåller dubbelrengöring, brynplock, enzympeeling, portömning, massage, ögonmask, ansiktsmask, avslutande dagkräm samt produktrekommendation för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat i din hemmavård.

Esse Ansiktsbehandling + Frans och brynfärg 70 min - 1080:-

Lägg till Frans och brynfärgning i din Esse Ansiktsbehandling.

Ansiktsbehandling Klassisk 55 min – 830:-

En avslappnande ansiktsbehandling med allt du behöver! Här får du rengöring av ansikte och dekolletage, hudanalys, brynplock, peeling, portömning, en skön ansiktsmassage med lymfdränage och akupressur, ansiktsmask efter din hudtyp, samt avslutande dagkräm och produktrekommendation.

Ansiktsbehandling Klassisk + Frans och brynfärg 70 min - 980:-

Lägg till Frans och brynfärgning i din Ansiktsbehandling Klassisk.

Ansiktsbehandling Lyx 70 min – 930:-

För dig som vill ha det lilla extra i din behandling! Här börjar vi med en lättare rygg- och nackmassage, fortsätter med rengöring av ansikte och dekolletage, hudanalys, brynplock, djupgående peeling med BHA-syra, portömning, en skön ansiktsmassage med lymfdränage och akupressur, ansiktsmask efter din hudtyp, samt avslutande dagkräm och produktrekommendation.

Ansiktsbehandling Lyx + Frans och brynfärg 80 min - 1080:-

Lägg till Frans och brynfärgning i din Ansiktsbehandling Lyx.

Resurfacing Peeling Treatment 60 min – 930:-

En extra djuprengörande ansiktsbehandling. Är till för dig som vill ta bort orenheter och få ny lyster och nytt liv i huden. Den perfekta behandlingen för dig som har glåmig och trött hy, grova porer, fet hy med orenheter och för dig som vill ha en riktig ”storstädning”.

I behandlingen ingår djuprengöring, AHA-peeling, mineralpeeling, portömning, ansiktsmassage med Digi-Esthétique® metoden och syresättande mask.

Resurfacing Peeling Treat. + Frans och brynfärg 70 min - 1080:-

Lägg till Frans och brynfärgning i din Resurfacing Peeling Treatment.

Frans och brynfärg inkl. brynplock 40 min – 530:-

Ett par välformade ögonbryn och markerande ögon kan förändra en människas utseende och göra oerhört mycket för helhetsintrycket av ansiktet. Jag anpassar färgen efter dina övriga toner och plockar fram rätt naturliga form till ditt ansikte och dina ögon. Ansiktslyftning med pincett!

Fransfärg 25 min – 350:-

Färgning av dina fransar.

Brynfärg inkl. plockning 30 min – 430:-

Brynen färgas i en fin färg och formas sedan med pincett eller vax.

Brynplock/vaxning bryn 20 min – 330:-

Dina bryn formas i en fin form med pincett eller vax.