Ansikte

NYHET! Esse Probiotisk Ansiktsbehandling 60 min – 695:-

Framtidens hudvård – världens första ansiktsbehandling med levande bakterier.

Ta del av framtidens hudvård. I denna unika behandling så används produkter från den mångfaldigt prisbelönta hudvårdsserien Esse Probiotic Skincare. Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika i sina produkter.

Behandlingen innehåller dubbelrengöring, brynplock, enzympeeling, portömning, massage, ögonmask, ansiktsmask, avslutande dagkräm samt produktrekommendation för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat i din hemmavård.

Esse Probiotisk Ansbeh. + Frans och brynfärg 75 min - 795:-

Lägg till Frans och brynfärgning i din Esse Probiotisk Ansiktsbehandling.

Skin rejuvenation – Hudföryngring med Cellox 20

Hudföryngring med IPL (intensivt pulserande ljus) är en mycket effektiv metod för att öka vitalitet och spänst i ditt ansikte. IPL-ljuset tränger ner i dermis (läderhuden) där ljuset omvandlas till värmeenergi som i sin tur stimulerar fibroblasterna(hudceller) att producera mer kollagen och elastin, vilket medför en direkt huduppstraming. Hudföryngringen med IPL har en positiv påverkan på cirkulationen och ljuset reducerar även pigmenteringar vilket medför en friskare och fräschare hud.

Man får även mycket fina resultat på ojämn hudton med denna metod. En kur på 2-5 behandlingar rekommenderas en till två gånger om året för goda och hållbara resultat.

Priser per behandling:

Ansikte 1500:-
Ansikte & hals 1800:-
Ansikte, hals & dekolletage 2500:-
Dekolletage 1500:-
Handrygg 800:-

Kärl och Pigmenteringar med Cellox 20

Vi har mängder med kärl i huden. Oftast är de så tunna att de knappt syns. Vid mycket sol, väder och vind kan de bli mer framträdande. Hur pass framträdande kärl man har beror även på ärftliga faktorer. Kärlreducering är mycket effektivt både för behandling av ytliga kärl med även för att minska symptom vid rosacea.

Hur går behandlingen till?

Vid behandling läggs gel på området som ska behandlas. Prisman på handtaget läggs mot huden och man skjuter sen ner en puls. Pulsen känns som en lätt värmekänsla. Det som sker är att kärlet absorberar IPL-ljuset och koagulerar.

Beroende på kärlets och områdets storlek så rekommenderas 2-4 behandlingar med 3 veckors mellanrum. Resultatet är individuellt eftersom blodkärlets/blodkärlens storlek och djup varierar mellan personer.

Kärlreducering fungerar bäst i ansiktet. På benen kan man se effekt på tunna blodkärl, som är mindre än 0,5 mm i diameter. Resultatet vid rosacea kan variera men de flesta upplever en signifikant minskning av symptomen.

Att tänka på före och efter behandling.

Man bör inte sola direkt innan och efter behandling.
Använd alltid hög spf, helst 50.

 

Pigmentfläckar

Är mycket vanligt och framträder som regel i 30-årsåldern. De vanligaste orsakerna är solexponering, hormonförändringar (t.ex vid graviditet) och hudens naturliga åldrande. Pigmenteringar uppstår när melaninet inte längre sprids jämnt i huden utan klumpar sig och framträder som mörkare fläckar.

Behandling av pigment- och åldersfläckar, hur går det till?

Huden runt pigmentfläcken rengörs och man applicerar en svalkande gelé runt pigmentet. När pulsen skjuts upplever man en lätt värme. Pigmentet försvinner genom att pigmentet koagulerar.
Efter en pigmentreducering ser man först hur fläcken blir mörkare, och inom ett par dagar kryper pigmentet upp mot hudytan som små svarta korn som successivt trillar av huden. Inom 5-10 dagar har pigmenteringarna försvunnit och bleknat betydligt.

Behandlingstid

Ett behandlingstillfälle tar mellan 10-15 minuter. Svåra pigment kan behöva behandlas vid flera tillfällen, beroende på storlek och utbredning på pigmenteringen. Vi rekommenderar i så fall ca 3 veckors mellanrum mellan varje behandlingstillfälle.

Priser per behandling:

Enstaka kärl eller pigmentfläckar 500:-
Kinder 900:-
Kinder och haka eller panna 1200:-
Ansikte 1800:-
Handrygg 800:-
Dekolletage 1800:-

Ansiktsbehandling Klassisk 55 min – 595:-

En avslappnande ansiktsbehandling med allt du behöver! Här får du rengöring av ansikte och dekolltage, hudanalys, brynplock, peeling, portömning, en skön ansiktsmassage med lymfdränage och akupressur, ansiktsmask efter din hudtyp, samt avslutande dagkräm och produktrekommendation.

Ansiktsbehandling Klassisk + Frans och brynfärg 70 min - 695:-

Lägg till Frans och brynfärgning i din Ansiktsbehandling Klassisk.

Ansiktsbehandling Lyx 70 min – 695:-

För dig som vill ha det lilla extra i din behandling! Här börjar vi med en lättare rygg- och nackmassage, fortsätter med rengöring av ansikte och dekolltage, hudanalys, brynplock, djupgående peeling med AHA-syra, portömning, en skön ansiktsmassage med lymfdränage och akupressur, ansiktsmask efter din hudtyp, samt avslutande dagkräm och produktrekommendation.

Ansiktsbehandling Lyx + Frans och brynfärg 85 min - 795:-

Lägg till Frans och brynfärgning i din Ansiktsbehandling Lyx.

Resurfacing Peeling Treatment 55 min – 695:-

En extra djuprengörande ansiktsbehandling. Är till för dig som vill ta bort orenheter och få ny lyster och nytt liv i huden. Den perfekta behandlingen för dig som har glåmig och trött hy, grova porer, fet hy med orenheter och för dig som vill ha en riktig ”storstädning”.

I behandlingen ingår djuprengöring, AHA-peeling, mineralpeeling, portömning, ansiktsmassage med Digi-Esthétique® metoden och syresättande mask.

Resurfacing Peeling Treat. + Frans och brynfärg 70 min - 795:-

Lägg till Frans och brynfärgning i din Resurfacing Peeling Treatment.

Frans och brynfärg inkl. brynplock 40 min – 350:-

Ett par välformade ögonbryn och markerande ögon kan förändra en människas utseende och göra oerhört mycket för helhetsintrycket av ansiktet. Jag anpassar färgen efter dina övriga toner och plockar fram rätt naturliga form till ditt ansikte och dina ögon. Ansiktslyftning med pincett!

Fransfärg 25 min – 280:-

Färgning av dina fransar.

Brynfärg inkl. plockning 30 min – 295:-

Brynen färgas i en fin färg och formas sedan med pincett eller vax.

Brynplock/vaxning bryn 20 min – 220:-

Dina bryn formas i en fin form med pincett eller vax.