Kropps- & spabehandlingar

Helkroppsmassage 55 min – 780:-

Klassisk svensk massage som behandlar kroppens stora muskelgrupper.

Varm Helkroppsmassage 55 min - 795:-

Klassisk svensk massage som behandlar kroppens stora muskelgrupper. Här även med värme i behandlingssängen och varm olja för en djupare avslappning.

Rygg- och nackmassage 25 min – 450:-

Spända axlar eller spänd nacke? Då är det här en perfekt behandling för dig!

Varm rygg- och nackmassage 25 min - 475:-

En noggrann genomgång av ryggen och nacken. Här även med värme i behandlingssängen och varm olja för en djupare avslappning.

Dubbel rygg- och nackmassage 50 min - 780:-

För dig som vill ha en lite längre massage, men enbart fokusera på rygg och nacke. Här gör vi två gånger rygg- och nackmassage efter varandra så att du verkligen hinner slappna av ordentligt.

Aromamassage 70 min – 895:-

En fantastiskt skön och lugnande helkroppsmassage med väldoftande aromaoljor för mesta möjliga avkoppling. Här ingår även en avslappnande ansiktsmassage.

Regndroppsmassage 65 min – 895:-

Regndroppsmassage eller Regndroppsteknik som den också kallas är en massage för dig som vill få avslappning i både kropp och själ. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor används.

Doften från oljorna påverkar sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.

Massagen utförs på underben, fötter, fotsula och rygg med 7 eteriska oljor som masseras in med olika grepp och tekniker.

Varje olja har sin egen helt unika behandlande effekt och lugnande doft.

(Kan vara bra att tänka på att du inte tar på dig dina finaste kläder eftersom dofterna från oljorna sitter kvar på kroppen och på kläderna ett tag efter behandling!)

Hanakasumi 70 min – 950:-

Missa inte den här fantastiskt avkopplande och unika helkroppsbehandlingen inspirerad av Japanska traditioner. Njut av en varm kroppspeeling med rispuder och körsbärsblommor samt en scrubteknik med japanska scrubvantar. Efter en lång fotmassage med akupressur och en ljuvlig applicering/massage över hela kroppen av närande sheasmör med doft av Asien, blir din hud otroligt mjuk och väldoftande..

Detta är en behandling som får dig att sväva bort i sinnet. Huden får näring och blir mjuk och len. Passar väldigt bra för dig med torr hud och för dig som vill få maximal avkoppling!

Kroppspeeling 45 min – 650:-

En skön helkroppspeeling med enzympeeling och efterföljande applicering/massage med väldoftande sheasmör gör din hud sammetslen och förbereder dig för vårens solbränna som även kommer att sitta kvar längre. Också en väldigt skön avslappning för dig som bara vill koppla av!

Aromainpackning 90 min – 1250:-

En riktigt härlig helkropps-upplevelse! Lägg dig ner i en varm behandlingssäng och njut av en kroppspeeling med enzympeeling och scrub med scrubvantar. Därefter får du en kroppsinpackning med aromaolja och sveps in i en skön värmefilt och handdukar. Medan inpackningen verkar får du en ansiktsmask efter din hudtyp och en lång, skön skalpmassage. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage med varmt sheasmör. Avslappning på hög nivå..!