Hej kära kunder!

Jag är så glad att ni vill komma och besöka mig och min salong!

Mina behandlingstider är Måndag-Torsdag: 10.00-19.00 och Fredag-Lördag: 10.00-17.00.

Nu finns alla tider fram till och med mars utlagda i boknings-schemat, så gå gärna in och säkra er en tid där redan nu! Som vanligt är det först till kvarn som gäller, och får ni inte upp några lediga tider när ni söker så är det tyvärr redan fullbokat.

Håll i så fall utkik efter ev. återbudstider, de dyker upp i schemat så fort de blir lediga.

 

Angående priser på behandlingarna: Då jag helst tar emot betalning via kort, swish eller kontant så får ni som betalar med dessa medel alltid 10% rabatt på era behandlingar.

Följ mig gärna på Instagram för att alltid ha uppdaterad info om öppettider mm! @halsaoharmoni

Varmt Välkomna till Hälsa & Harmoni! <3